Dobrodošli - Welcome - Willkommen - Benvenuti - Vitame vás


Na ovim stranicama možete pogledati asortiman ponude naših proizvoda, te karakteristike i cijenu pojedinog proizvoda. Za detaljnije informacije obratite nam se putem e-maila ili telefonom ili nas posjetite u Siraču. Želimo vam ugodan boravak na našim stranicama.


Drvetu kao osnovnoj sirovini je upravo izvorište okolica Sirača, Daruvara i Pakraca. Tu je mjesto snabdijevanja velikih industrijskih pogona i prerađivača drveta, pa se Sirač u posljednjih nekoliko godina počinje gospodarski razvijati na području drvne građevinske industrije. Od osnovne potrebne sirovine u našem poduzeću se kao drvo uglavnom koristi bukva, te nešto manje kesten, a u pitanju su manji komadi drveta potrebni za izradu.


Proizvodnja se temelji na preradi prirodnih materijala – drva, proizvodni ostaci su materijali za ogrjev i stelju u uzgoju domaćih životinja. Kao takvi ne utječu na štetno zdravlje čovjeka, već suprotno.


U proizvodnom asortimanu razlikuju se ortopedski štapovi i štapovi za šetnju, odnosno štapovi za žene i za muškarce. Ženski štapovi imaju dršku nježnije izvedbe. Štapovi se izrađuju od bukovog drveta i kestena. Izdvajamo štapove sa anatomski oblikovanim drškama od bukovog drveta s gumenom navlakom i štapove za šetnju od kestena s okruglim drškama, te gumenom navlakom ili metalnim vrhom.

U našem proizvodnom asortimanu nudimo i višenamjenski vrtni set koji se sastoji od stola i dvije klupe, a izrađen je od masivnog jelovog drveta. Set služi za odmor i razonodu uz hranu, piće i zabavu s obitelji ili društvom u slobodno vrijeme ili nakon napornog radnog dana.


ANTHONY 's Home Page

Google

 

 

© Copyright 2005. Demeter d.o.o. / Najbolja rezolucija za pregled 1024x768 / Izrada stranice: Antonio Demeter